Fiatalító - sejtkommunikációs - szivárványfény kezelés

A fiatalító – sejtkommunikációs – szivárványfény kezelés a szivárványfény kezelések új dimenzióját nyitja meg.

Ki ne szeretne szebbé, fiatalabbá, sugárzóbbá válni?

Ez a rendkívül hatékony és mélyreható szivárványfény technika pont ebben segít és még sok másban is. A kezelés hatására a hajhagymáid megerősödnek, dúsabbá válik a haj, a bőröd kisimul és megfiatalodik, a szemed csillogóbbá, az arcod üdébbé válik, a tested ragyog az életerőtől és a kiegyensúlyozottságtól. Az izmaid megtisztulva ellazulnak, ruganyossá válik a tested, a látásod javulhat. Segíthet a fogyásban,  valamint abban, hogy a testsúlyod egyensúlyba kerüljön.

A kezelés a látható hatásokon kívül sok minden másban is segít: kioldja a stresszt a fejből, az arcból és a testből, áttisztítja az energiapályákat, kioldja az érzelmi blokkokat, áttisztítja a szívet, meggyorsítja az energiaáramlást a testben és az agyban. Ráhangol egy magasabb rezgésre, egy jobb minőségű életre, amire a lelked mélyén mindig is vágytál.

Tudtad, hogy minden évben új testünk van? Az új energiában a testünk 98%-a kicserélődik új atomokra minden évben. Minden hónapban új bőrünk van, 3 naponta újul meg a gyomor, 3 havonta új csontvázunk van. A sejtjeink folyamatosan megújulnak, emiatt fontos, hogy olyanokra cseréljük ki, amik összhangban vannak a vágyainkkal. A megújulással új éltető, a boldogságunk, egészségünk és életminőségünk jelentős javulását elősegítő programokat indíthatunk el.  A szivárványfény tiszta hetedik dimenziós szeretet energiája abban segít és támogat Téged, hogy olyan fizikai testet, harmóniát és Életet teremts, amilyet igazán szeretnél. Fontos, hogy sejt szinten beépüljön, ott rezegjen és ott is maradjon az új, fiatalító, megújító információ, emiatt ezt a technikát kúraszerűen célszerű alkalmazni, ami 6 kezelésből áll. A 6 kezelésből álló sorozat után testileg és lelkileg megújulva élheted tovább az életed. 

A kezelések következményeként jelentősen megnő a tiszta víz iránti igény: segítsd a benned lévő megújulást és fiatalodást sok tiszta víz elfogyasztásával.

A fiatalító – sejtkommunikációs szivárványfény kezelés időtartama konzultációval: 2 – 2,5 óra

Energiacsere értéke: 15.000 Ft

Scroll to Top