Múltoldásos szivárványkezelés

Az alap szivárványfény kezelés tisztító és stabilizáló energiái után léphetsz be a szeretet újabb szentélyébe a múltoldásos kezelés által.

A kezelés során a mostani és az előző életekből hozott rezgéseket oldjuk ki nagyon lágy, pehelykönnyű strucctollak segítségével, hogy egy teljesebb, boldogabb és egészségesebb életet élhess.

A tollak érintése különlegesen finom érzést okoz a bőrön, a lágy rezgés eljut egészen az atommagig, onnan oldja és tisztítja ki azokat a dolgokat, amiknek az elengedésére már készen állsz. A csodálatos rezgésű tollazás után megnyitjuk a testeden lévő kapukat és csakrákat is, aminek köszönhetően még intenzívebbé válik a tisztulás. 

Megláthatod a nehézségeid eredetét, tisztán érthetővé válhat az ok és okozat, valamint támogatást kaphatsz a megoldásokhoz is. Stabilizáljuk és energetikailag kiegyensúlyozzuk a tested, a kristálytiszta szivárványfény megújító energiája átjárja minden sejted, a tested örömtől és szeretettől sugárzik. A kezelés által az energiarendszeredben még erőteljesebben megtisztulva, megújulva, szabadon áramlik az éltető szeretet és életenergia, aminek hatására nagyobb harmóniában telik az életed.

Fontos: a kezelés után testedben történő erőteljes tisztulást és újjászületést segítsd sok tiszta víz elfogyasztásával a kezelés követően legalább 5 napig.

A múltoldásos szivárványfény kezelés időtartama konzultációval: 1,5 óra

Energiacsere értéke: 13.000 Ft

Scroll to Top