4 alkalmas önismereti tanfolyam

1. alkalom: 2020. időpont hamarosan
09.00 - 16.00

A Szivárványfény energia összeköt azzal a részünkkel, ahol örömben és boldogságban tudunk élni és létezni. A kulcs a szívünk megnyitása. 

Egy olyan új energiás, 4 alkalmas tanfolyam részvételére van lehetőség a Szivárványfény mesterekkel, ahol a 4 alkalom anyaga és energiája egymásra épül. Havonta 1 alkalommal találkozunk, az egyes alkalmak között el kell telnie legalább 3 hétnek. Az egyes alkalmak külön is elvégezhetők, de az elinduló belső folyamatok miatt ajánlott mind a 4 alkalmon részt venni.

Ha szeretnél több örömöt, boldogságot behívni az életedbe és változtatni mindazon, ami már nem működik, akkor jelentkezz, mert itt a helyed! 

Minden alkalommal feltárjuk, megismerjük, elengedjük azokat az érzelmi energiákat és mintákat, amik gátolnak Téged és lekötjük a helyükbe azokat, amik támogatják az Életed pozitív irányba történő változását.

FONTOS: a kurzus során intenzív belső munka folyik és csak azokat a dolgokat osztod meg a többiekkel, amit szeretnél. Tehát semmiről nem kell beszélned, semmit sem kell megosztanod, ha úgy érzed.

A kurzus során egy nagyon erős csoportenergia jön létre, amiben mindannyian gyógyultok, feltöltődtök és hatalmas változás indul el az életetekben. Indulj el a változás útján egy teljesebb, harmonikusabb és boldogabb élet felé!

A tanfolyam tematikája:

- Az első alkalom: Önmegismerés

Megismered az igazi Önmagad: önfeltáró, önmegismerő, önfejlesztő energiákkal dolgozunk.

- A második alkalom: Kapcsolatok

A kapcsolatod Önmagaddal, valamint az életedben lévő kapcsolatok (párkapcsolat, szülők, testvérek, család, barátok) feltárása és oldása.

- A harmadik alkalom: Sorsfeladat

Sorsfeladat feltárása, átírása és könnyítése.

- A negyedik alkalom: Energetizáló gyakorlatok

Energetizáló gyakorlatok, képességek feltárása.

A tanfolyamon való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges, az sem gond, ha nem voltál még szivárványfény kezelésen. Mit hozz magaddal? Önmagadat és a nyitottságodat, én pedig végigvezetlek ezen az úton, aminek során újraírhatod és átalakíthatod az egész Életedet.

A tanfolyamon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. 

A kurzus energiacsere díja alkalmanként: 25.000 Ft helyett 20.000 Ft akciósan! 

Tanároknak, pedagógusoknak 10.000 Ft kedvezmény a tanfolyam normál díjából!

A tanfolyam helyszíne: Vác

A tanfolyamon való részvételedet 10.000 Ft előleg befizetésével tudod biztosítani.

A tanfolyamra való jelentkezésed és a részletekkel kapcsolatos érdeklődést itt tudod jelezni:  https://www.szivarvanykezeles.hu/kapcsolat

Ha a tanfolyam időpontja vagy helyszíne nem megfelelő a számodra, akkor jelezd és találunk rá megoldást.

Szeretettel várok minden tanulni és változni vágyót!

A változás kulcsa a kezedben van!

A szeretet és a fény vezet a sorsutamon!

Elfogadom és használom az erőmet!

Scroll to Top