Szivárványfény múltoldásos tanfolyam

2019. szeptember 20-án, pénteken 09.00-től kb. 17.00-ig

Az alap szivárványfény tanfolyam után a múltoldásos tanfolyam a szivárványfény kezelés következő lépcsőfoka.

Miben más a múltoldásos kezelés az alap szivárvány kezeléstől?

A múltoldásos kezelést hason kezdjük, mert a háton, a test hátsó részén, a múlton dolgozunk lágy pehelykönnyű strucctollak segítségével. A tollak érintése különlegesen finom érzés a bőrön, a lágy rezgés eljut egészen az atommagig, onnan oldja és tisztítja ki a különböző blokkokat, elakadásokat. Nagyon mélyen tisztít, mostani és előző életekből hozott rezgéseket is ki tudunk oldani ezzel a technikával.

A tanfolyam során megnézzük azt, hogy milyen főkapuk vannak a testünkön a csakrákon kívül, amelyeknek a tisztításával és megnyitásával még erőteljesebb a tisztulás. A kapuk nyitásával érezhetően megindul az erős energiaáramlás az egész testben. A múltoldásos kezeléshez ezeknek a kapuknak a megnyitása mindenképpen szükséges, hiszen itt még mélyebbre megyünk, még mélyebbről történik oldás. 

A múltoldásos kezeléssel egy jóval magasabb rezgésre hangoljuk a testet, aminek köszönhetően már más energiákkal tudjuk élni az életünket. Az alacsonyabb rezgésű energiák és események már nem tudnak belépni az életünkbe vagy másképpen tudunk ránézni a különböző életterületeken előforduló feladatokra és azok megoldására.

Az alap tanfolyamhoz hasonlóan a különböző lépések megtanulása során Te is kezelsz és Téged is kezelnek, a csoportenergiában még erőteljesebb változások indulnak be.

Átvesszük a test különböző területeit, az ott előforduló elakadásokat és azok magyarázatát lelki oldalról. Minden fizikai szinten megjelenő tünetnek lelki eredetű oka van. Ennek a megértésével kulcsot kaphatunk a boldogabb élethez. A tünetek okának megértése már fél siker az úton, a kezeléssel ezekre tudunk még jobban ráerősíteni, rádolgozni.

A tanfolyamon való részvételhez alap szivárványfény tanfolyam előképzettség szükséges

Szeretettel várlak a szivárványfény kezelés újabb lépcsőfokán!

A tanfolyamon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. 

A tanfolyam energiacsere díja: 30.000 Ft

A tanfolyam helyszíne: Vác, Cházár András u. 17., Cházár Ház

A tanfolyamon való részvételhez 10.000 Ft előleg elutalása szükséges, aminek a beérkezésekor véglegesítem a jelentkezést.

A tanfolyamra való jelentkezésed és a részletekkel kapcsolatos érdeklődést itt tudod jelezni: 

https://www.szivarvanykezeles.hu/kapcsolat

Telefon: 36/70-6-188-155

 

Ha a tanfolyam időpontja nem megfelelő a számodra, akkor jelezd és találunk rá megoldást.

Szeretettel várok minden tanulni és változni vágyót!

Az egészséges sejtjeim csak az egészséges sejtekkel kommunikálnak!

Szeretem magam,
Hiszek magamban,
Bízom magamban,
Áldom magam,
Hálás vagyok magamnak magamért!

Scroll to Top