Szivárványfény alaptanfolyam

Vácon 2020. időpont hamarosan

 • Szeretnéd jobban érezni magad? 
 • Szeretnél egy igazán felemelő és különleges technikát elsajátítani?
 • Szeretnél változni és változtatni csak még nem tudod, hogy merre indulj el?
 • Szeretnéd beengedni az Életet, hogy átjárjon és harmonikusabb, örömtelibb legyen az életed?
 • Szeretnél önmagadon vagy a családtagjaid, barátaid életén, mindennapjain segíteni? 

Akkor ez a program Neked szól, Téged hív, hogy indulj el a változás útján egy teljesebb, harmonikusabb és boldogabb élet felé.

Egyszerű, bárki számára elsajátítható technika, önmagad és mások támogatására. Valódi kézzel fogható segítséget ad, hogy jobban érezd magad.

 

Miben segít a szivárványfény kezelés?

 • Kioldja a stresszt és áttisztítja az energiapályákat
 • Javul a fizikai közérzet
 • Helyreállítja az egyensúlyt
 • Oldja az érzelmi és lelki blokkokat
 • Kioldja a TV, számítógép és elektrosztatikus szmog által keltett stresszt
 • Javítja az egészséget
 • Pihentet, ellazít, nyugtat
 • Hat az érzelmekre, a testre és a tudatra – kiegyensúlyoz
 • Megszünteti a fejfájást
 • Felébreszti a test sejtszintű önsegítő képességét
 • Oldja a test izmait
 • Megnyugtatja és kiegyensúlyozza az idegrendszert
 • Megindítja és megújítja a test energiaáramlását a blokkok oldásával
 • Aktiválja a meridián rendszert
 • Ráhangol egy magasabb rezgésre
 • Segíti a nyugodt alvást
 • A test sejtszinten megújul és egyensúlyba kerül

A szivárványfény kezelés egy új energiás energetikai kezelés, ami 0-tól 120 éves korig mindenkinek segít. .

A szivárványfény kezelés tanfolyam elvégzése nem csak azoknak jó, akik hivatásszerűen szeretnének ezzel foglalkozni, hanem azoknak is, akik otthon, a családjukban szeretnék kamatoztatni ezt a tudást. Sokan végezték már el a tanfolyamot olyanok, akik utána csak családon belül kezelnek. Nagyon sok pozitív élményt ad az, hogy van egy olyan módszer, amivel tudnak segíteni a gyermekeiknek, párjuknak és mindenkinek, aki közel áll a szívükhöz. Az ilyen kezelések után teli vannak sikerélményekkel, hogy mennyire csodálatos dolog is az, amit ők tudnak tenni a szeretteikért és persze önmagukért.

A szivárványfény kezelés elvezet a bensődben lakozó szeretethez, hogy az végre szabadon, teljesen kiáradjon és beragyogja az Életedet és a körülötted élők életét is. A tanfolyam keretein belül felébresztjük Benned a szivárványfény kezelés képességét. Ez az a fajta kezelési módszer, amit adni és kapni is egyaránt fantasztikus élményA tanfolyamon mindkét oldalt megtapasztalhatod: a lépések átvételével Te is kezelsz, valamint Téged is kezelnek. A szivárványfény lágy, 7. dimenziós szeretet energiájával való találkozás igazán felemelő és varázslatos érzés. Csoportenergiában még intenzívebb változások, tisztulási folyamatok indulnak el, amik rendkívül pozitív hatással vannak az életünkre.

Az energia kezelés két részből áll: egy rendkívül hatékony energetikai tisztításból, valamint az utána következő energetikai töltésből.

A tisztítási részben alaposan áttisztítjuk a testet és az aura különböző rétegeit, valamint a csakrákat.

A mindennapi élet során nagyon sok olyan dolog rakódik ránk, ami akadályozza az energiáink szabad áramlását. Ilyenek a stressz, a félelem, a fájdalom, az idegesség, düh, szorongás, elfojtás stb. A kezelés során ezektől az energiáktól, negatív érzelmektől, érzelmi blokkoktól szabadulsz meg. Minden olyan energiától megtisztulsz, aminek az elengedésére készen állsz.

A tisztítás után következik a töltés. Miután a kezelés első felében megszabadultál  a blokkoló energiáktól, következik a rendkívül hatékony energetikai töltés, aminek során alaposan feltöltjük a csakrákat, az egész energiarendszert. Olyan ez, mint amikor kiöntjük a pohárból a régi, elhasznált vizet és ezt követően már új, friss víz tölthető bele, amivel a szomjunkat olthatjuk.

A test sejt szinten megújul és betöltődik a friss, megújító energiával. Felébresztjük a test önsegítő képességét, ami rendkívül fontos. A legfontosabb az, hogy az a test, amiben élünk igazán jól legyen. Az életutunkhoz új erőt és boldogságot támogató programot kapunk, ami betöltődik és életre kel bennünk. Segítséget és támogatást kapunk ahhoz, hogy a teremtéseinkhez legyen erőnk és azok a szívünkből váljanak valóra.

A szivárványfény energia kezelés képessé tehet arra, hogy meglásd és megvalósítsd az Életedben azokat a dolgokat, amikre mindig is vágytál. A szivárványfény csoda szeretet energiája átalakítja az életedet úgy, hogy boldogabban élj önmagaddal és a világoddal. A Te változásod pozitív hatással van a körülötted élők életére is, a kapcsolataidra, a munkádra, egy szóval mindenre.

Ha szeretnél belépni az új, boldogabb életed kapuján, akkor ne tétovázz, mert itt a helyed!

A szivárványkezelés tanfolyam a résztvevők létszámától függően 1, ill. 2 napból áll. Csoportenergiában még intenzívebb gyógyulási, tisztulási folyamatok indulnak el, amik rendkívül pozitív hatással vannak az életünkre..

 

Ha már elvégezted a tanfolyamot és szeretnél ismételni

Ha már korábban elvégezted a szivárványfény alap tanfolyamot, de nem kezelsz még és szeretnéd gyakorolni vagy már használod, de merültek fel kérdéseid, akkor gyere el és ismételjük át együtt. Átvesszük a lépéseket, a kezelés menetét, mikor mire kell odafigyelni.

A szivárványfény kezelésről bővebben még itt olvashatsz:

Miért válaszd a szivárványfény kezelés

MIt hozz magaddal?

Önmagadat és a nyitottságodat, én pedig végigvezetlek egy csodálatos technikán, amivel újjá varázsolhatod Önmagadat és az Életedet.

A tanfolyamon való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges, az sem gond, ha nem voltál még szivárványfény kezelésen.

A tanfolyamon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. 

A 2 napos szivárványfény alap tanfolyam energiacsere díja: 

60.000 Ft (ismétlőknek 30.000 Ft).

A tanfolyam helyszíne: 

– Vác, Cházár András u. 17., Cházár Ház

– Eger, Szálloda u. 5. 3-4. em., Ébredés Holisztikus Életmód Központ

– Debrecen HUB, Debrecen, Piac u. 34.

A tanfolyamon való részvételhez 10.000 Ft előleg elutalása szükséges, aminek a beérkezésekor véglegesítem a jelentkezést.

A tanfolyamra való jelentkezésed és a részletekkel kapcsolatos érdeklődést itt tudod jelezni: 

https://www.szivarvanykezeles.hu/kapcsolat

Tel.: 70/6-188-155

Ha a tanfolyam időpontja nem megfelelő a számodra, akkor jelezd és találunk rá megoldást.

Szeretettel várok minden tanulni és változni vágyót!

“Amikor a Szivárványfény megszólít, az olyan, mint egy hazahívó szó. Olyan, mintha a szívedben megszólalna egy kis csengettyű, hogy itt az idő, készen állsz, hogy újra átadd magad ennek a csodának, a feltétel nélküli szeretetnek és önmagad megismerésének és szeretetének! Megérzed annak a családias, szeretettel teli közegnek a hívását, amit a Szivárványfénnyel ébredők alkotnak.” 

/Bartha Erika/

Fedezd fel a  szivárványfény szeretet érintés erejét!

Scroll to Top